dad’s birthday…

strawberry cheesecake

dad’s birthday is coming; wondering what kind of cake should i make. …since beliau tidak suka coklat (heran gak sih?…)… jadi bingung mau buat apa. Searching sana sini, kebetulan nemu strawberry cheesecake-nya mbak fer dari http://www.cakefever.com Disitu dikupas habis bagaimana cara buat cheesecake. Oh ya, mbak fer ini baik sekali loh, setiap aku tanya, dia langsung jawab 🙂

Alhamdulillah bapakku suka, tapi yang lebih suka lagi ya semua keponakanku, and my kids; of course ….ludezzzz.com deh judulnya

mbak Fer, thanks banget buat resepnya

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s